ENERGYS

KÜLÖNLEGESSÉG AZ ATLÉTIKUS SPORLOVAK SZÁMÁRA

Ing. Darina Havlíčková

Az EXTRA kiegészítő takarmány-granulátumot kifejezetten atlétikus sportlovak számára készítették. A szénhidrátokkal dúsított energia (kész energia) és az olajokból származó energia (tárolási és regenerációs energia) kombinációja révén ez a takarmány megbízható részét képezi a sportlovak takarmány-összetételének. A keveréket kifejezetten nagy és rendszeres terhelésű lovak számára készítették. Nagyobb terhelésnek kitett lovak és különböző sportokhoz használt lovak számára alkalmas. Nagyon népszerű és hosszú ideig tesztelték telivér fajok és ügető lovak számára, ahol az egyik változatát 4 mm átmérőjű granulátumok formájában is előállítjuk a jobb befogadás érdekében.  Ez a keverék alapvetően 8 mm átmérőjű granulátumként készül. A nagyobb szemcséknek ezt a változatát a tulajdonosok elsősorban melegvérű sportlovaikhoz használják, akik műlovaglásban, díjlovaglásban és military versenyeken vesznek részt. Az EXTRA szemcsék és a préselt zab kombinációja ideális, ha a ló temperamentuma megengedi.

A magas kukoricatartalomnak köszönhetően kiválóan alkalmas reining sportlovak számára. A nyugati sportokhoz használt legtöbb ló nagyon jól hasznosítja a kukoricát.

Az élénkebb sportlovak számára, akiknek teljesítményükre kell összpontosítaniuk, az Energys RELAX takarmány kombinációja is alkalmas. A társaság takarmánykészítőjével egyetértésben olyan táplálkozási rendszert lehet létrehozni, amely kíméletes a ló szempontjából, figyelemmel van a törékeny emésztésére és a nagy terhelésre, aminek ki van téve. Ez a takarmány megnyugtatja a lovat és jelentősen javítja a dolgozó lovak állapotát.

Az EXTRA takarmány az ENERGYS ® lótakarmányok teljes kínálatából az első választás a sport- és versenylovak számára. Értékesítése a sportszezonban jelentősen növekszik, és stabil ügyfeleink referenciái csak megerősítik eredeti szándékainkat.

Részletesebb információt lehet találni itt:  www.energys.hu/takarmany-base-extra