ENERGYS

Lovakról

KÜLÖNLEGESSÉG AZ ATLÉTIKUS SPORLOVAK SZÁMÁRA

Bemutatjuk az ENERGYS ® lótakarmányok sorozatából az EXTRA takarmányt, amelyet aBemutatjuk az ENERGYS ® lótakarmányok sorozatából az EXTRA takarmányt, amelyet a De Heus a.s. társaság állít elő.

további információk

PÓNI TENYÉSZTŐKNEK

Az ügyfelek, a kis és rusztikus ló- és póni fajták tulajdonosai igényeinek nyomán jött létre az ENERGYS® PONY takarmánykeverék, amelyet a De Heus a.s. társaság állít elő.

további információk

Hogyan kell etetni a lovakat télen

Egyéb haszonállatokkal összehasonlítva, a ló táplálásának megvannak az alapvető sajátosságai. A ló igényes a magas minőségű és mennyiségű takarmány (széna, legeltetés, szenázs, stb.) állandó és rendszeres bevitelére.

további információk

BÚZAKORPA

A liszt előállítása során melléktermékként előállított búzakorpa napjainkban sokat vitatott alapanyag mind takarmány előállítása, mind az emberi táplálkozás szempontjából, és sok mítosz fonódik össze vele. A laikusok gyakran csak a malomipari hulladéknak tekintik, és ezért képesek természetes bizalmatlanságot vagy akár félelmet kelteni a használatukkal szemben. Ez azonban nem helyénvaló.

további információk

CSIKÓK ÉS FIATAL LOVAK SZÁMÁRA

Az ENERGYS® sorozat BABY tápja egyedülálló és összetéveszthetetlen takarmány, amely egyedi recept alapján készül a csikók és fiatal lovak számára.

további információk

HOBBY LOVAKAT TENYÉSZT?

Ismerje meg az ENERGYS ® lótakarmány-sorozatból a RELAX takarmányt, amelyet a De Heus a.s. társaság állít elő. Az ENERGYS® RELAX takarmánykeverék a legmegfelelőbb az alacsony terhelésnek kitett, oktató és hobby lovak számára is.

további információk

MIRE VAN SZÜKSÉGÜK A KÖZEPES TERGHELÉSŰ LOVAKNAK?

Az ENERGYS ® lótakarmány-sorozatba tartozó STANDARD takarmány az, amelyet a De Heus a.s. társaság állít elő, az egyik kedvenc takarmánykeverék, ami a közepes terhelésű lovak számára a legmegfelelőbb.  Különösen olyan lovak számára, akik alacsonyabb és közepes nehézségű műlovaglásban és díjlovaglásban indulnak.

további információk